Voloshyn
  • Start
  • O mnie
  • Zabiegi
    • Udvartana
    • Shirodhara
    • Shiatsu
    • Masaż tajski
    • Masaż stemplami
    • Masaz hawajski
    • Masaż gorącymi kamieniami
    • Masaż bambusami
    • Drenaż limfatyczny
    • Abhyanga
    • Masaż ajurwedyjski
    • Masaż klasyczny
  • Suplementy Diety
  • Kontakt
Zaznacz stronę

Masaż tajski

Tradycyjny tajski masaż jogiczny (inaczej Nuad Phaen Boran) nazywany „jogą dla leniwych” to ciekawa forma pracy z ciałem polegająca na rozciąganiu (strechingu) całego ciała i rozluźnieniu powizi poprzez uciski (kciukami, dłońmi, łokciami, kolanami, stopami) na kanałach energetycznych. Masaż doskonale uelastycznia całe ciało i poprawia ruchomość wszystkich stawów. Wykonuje się go przede wszystkim w ubraniu na macie, chociaż dla niektórych technik nie ma żadnych reguł – mogą być wykonane w każdym miejscu i przez każdego. Dla stylu północnego (z prowincji Chiang Mai – miasto w północnej Tajlandi) charakterystyczny jest bierny ruch kołyszący klienta podczas masażu i miękkość technik wykonywanych przez terapeutę (w odróżnieniu od stylu Wat Po). Zdobywanie wiedzy poprzez praktykę to podstawowe założenia tego stylu.

 

misjonarz doktor Viktor Voloshyn

Adres

Medycyna naturalna

ul. Sienna 9
70-542 Szczecin

Godziny przyjęć

pon – pt

8:00 – 16:00

Sobota

10:00 – 13:00

Kontakt

+48 788 363 575

+380 660 835 700

Kontakt


Viktor Voloshyn
ul. Sienna 9
70-542 Szczecin
tel. +48 788 363 575
mail sklep@voloshyn.pl

Pomoc


Czas i koszt dostawy
Zwroty i reklamacje

Konto do wpłat

ING xx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx

Pomoc


Regulamin
Polityka prywatności
Designed by MPI serwis
Używamy plików cookie do personalizowania treści i reklam, udostępniania funkcji mediów społecznościowych i analizowania naszego ruchu. Udostępniamy również informacje o tym, jak korzystasz z naszej witryny, naszym partnerom w zakresie mediów społecznościowych, reklam i analiz. View more
Cookies settings
Zgadzam się
Polityka Prywatności
Privacy & Cookies policy
Cookies list
Cookie name Active
Kim jesteśmy Adres naszej strony internetowej to: https://voloshyn.pl. Uwagi Kiedy odwiedzający witrynę zostawia komentarz, zbieramy dane widoczne w formularzu komentowania, a także adres IP odwiedzającego i podpis jego przeglądarki, aby pomóc w wykrywaniu spamu. Zanonimizowany ciąg znaków utworzony na podstawie Twojego adresu e-mail (zwany także skrótem) może zostać przesłany do usługi Gravatar w celu sprawdzenia, czy z niej korzystasz. Polityka prywatności usługi Gravatar dostępna jest tutaj: https://automattic.com/privacy/. Po zatwierdzeniu komentarza Twoje zdjęcie profilowe będzie widoczne publicznie w kontekście Twojego komentarza. Głoska bezdźwięczna Sugerowany tekst: Jeśli przesyłasz obrazy do witryny internetowej, powinieneś unikać przesyłania obrazów z osadzonymi danymi o lokalizacji (EXIF GPS). Odwiedzający witrynę mogą pobierać i wyodrębniać dowolne dane dotyczące lokalizacji z obrazów znajdujących się na stronie internetowej. Ciasteczka Jeśli zostawisz komentarz na naszej stronie, możesz wyrazić zgodę na zapisywanie Twojego imienia i nazwiska, adresu e-mail i strony internetowej w plikach cookie. Mają one na celu Twoją wygodę, abyś nie musiał ponownie wpisywać swoich danych, gdy dodasz kolejny komentarz. Te pliki cookie będą ważne przez rok. Jeśli odwiedzisz naszą stronę logowania, utworzymy tymczasowy plik cookie na potrzeby sprawdzenia, czy Twoja przeglądarka akceptuje pliki cookie. Ten plik cookie nie zawiera żadnych danych osobowych i jest usuwany po zamknięciu przeglądarki. Kiedy się zalogujesz, utworzymy również kilka plików cookie, aby zapisać Twoje dane logowania i wybrane opcje wyświetlania ekranu. Pliki cookie służące do logowania są ważne przez dwa dni, a pliki cookie dotyczące opcji ekranowych – przez rok. Jeśli wybierzesz opcję „Zapamiętaj mnie”, Twój login będzie ważny przez dwa tygodnie. Jeśli wylogujesz się ze swojego konta, pliki cookie logowania zostaną usunięte. Jeśli zmodyfikujesz lub opublikujesz artykuł, w Twojej przeglądarce zostanie zapisane dodatkowe ciasteczko. Ten plik cookie nie zawiera żadnych danych osobowych i po prostu wskazuje identyfikator wpisu właśnie edytowanego artykułu. Wygasa po 1 dniu. Osadzone treści z innych stron internetowych Artykuły w tej witrynie mogą zawierać osadzone treści (np. filmy, obrazy, artykuły itp.). Osadzone treści z innych witryn zachowują się dokładnie tak samo, jakby użytkownik odwiedził inną witrynę. Strony te mogą gromadzić dane o Tobie, wykorzystywać pliki cookie, osadzać dodatkowe śledzenie stron trzecich i monitorować Twoją interakcję z osadzoną treścią, w tym śledzenie Twojej interakcji z osadzoną treścią, jeśli masz konto i jesteś zalogowany w tej witrynie. Komu udostępniamy Twoje dane Jeśli poprosisz o zresetowanie hasła, Twój adres IP zostanie zawarty w wiadomości e-mail dotyczącej resetowania. Jak długo przechowujemy Twoje dane Jeśli zostawisz komentarz, komentarz i jego metadane będą przechowywane przez czas nieokreślony. Dzięki temu możemy automatycznie rozpoznawać i zatwierdzać wszelkie kolejne komentarze, zamiast umieszczać je w kolejce moderacji. W przypadku użytkowników, którzy zarejestrują się na naszej stronie internetowej (jeśli istnieją), przechowujemy również dane osobowe, które podają w swoim profilu użytkownika. Wszyscy użytkownicy mogą w dowolnym momencie przeglądać, edytować lub usuwać swoje dane osobowe (z wyjątkiem tego, że nie mogą zmienić swojej nazwy użytkownika). Administratorzy witryny również mogą przeglądać i edytować te informacje. Jakie masz prawa do swoich danych Jeśli masz konto w tej witrynie lub dodałeś komentarze, możesz poprosić o otrzymanie pliku z wyeksportowanym kompletem danych osobowych, które posiadamy na Twój temat, w tym wszelkich danych, które nam przekazałeś. Możesz także zażądać usunięcia przez nas wszelkich danych osobowych, które posiadamy na Twój temat. Nie dotyczy to żadnych danych, które jesteśmy zobowiązani przechowywać ze względów administracyjnych, prawnych lub bezpieczeństwa. Gdzie przesyłane są Twoje dane Komentarze gości mogą być sprawdzane za pomocą automatycznej usługi wykrywania spamu.
Save settings
Cookies settings